Staldren Green 20x25kg fragtfri til brofaste øer. Send mail om bestilling

2.900,00 DKK

Kan anvendes i økologisk brug

Staldren® Green er et dansk produkt, som er gennemtestet af internationale anerkendte laboratorier.

Staldren® Green er særligt skånsom og har en veldokumenteret effekt på de hyppigst forekomne bakterier, vira og svampesporer.

Staldren® Green er fosfatfrit og pH-neutralt, hvilket betyder at det ikke svider eller ætser gulv og staldinventar samt endnu vigtigere - ikke udtørrer dyrenes tynde hud, hvilket ellers kan give anledning til sprækker, som er indgangsvej for bakterier, og som førerer til infektioner og sygdom.

Staldren® Green binder ammoniak til et stadie, hvor dyr og mennesker kan færdes i stalden uden lugtgener og åndedrætsbesvær.

Staldren® Green absorberer fugt og væde, og er derfor særlig effektivt i stalde med høj luftfugtighed.

Staldren® Green desinficerer og renser staldmiljøet, reducerer smittetrykket og sikrer derved en sundere besætning.

Staldren® Green kan anvendes til alle husdyr, og er uundværlig i forbindelse med professionelt dyrehold.

Staldren® Green er ufarligt for både mennesker og dyr, og alt brug af handsker er unødvendigt.

Leveres i sække med 25 kg., samt paller af 10, 20 og 40 sække . 

Antal
1
Tilføj til kurv

Heste

Sådan benytter du Staldren® GREEN til din hest 
Staldren® GREEN strøs med en håndfuld (50-100g) pr. m2. 2 gange om ugen er nok til at opretholde et tørt og sundt klima. Ved særlig fugtig eller sygdomsramt boks eller løsdrift anbefales det at anvende Staldren® GREEN hyppigere. 

Ibrugtagelse af Boks/Løsdrift

·        Rengør grundigt boksen/løsdriften, og sørg for at det er helt tørt, inden du begynder at strø ud.

  • Når der er et jævnt lag Staldren® GREEN i bunden af boksen, kommer du strøelse ovenpå. Derefter et fint drys Staldren® GREEN over hele strøelsen, og boksen/løsdriften er klar til brug.
  • I det daglige herefter er det en god idé at drysse med Staldren® GREEN et godt stykke op ad væggene for at bekæmpe f.eks. fluelarver og svampesporer. Drys efter ca. hver anden dag med let hånd.
  • Staldren® GREEN kan sagtens anvendes i en stald, hvor der allerede er strøet. Du strøer da på fugtige steder og langs kanterne. Staldren® GREEN er ugiftigt for din hest, og der sker ikke noget ved, at den spiser af halm, hvor der er lidt Staldren® GREEN på.

·        Brug også Staldren® GREEN i forebyggelsen af Muk ved at gnide hestens ben godt ind, når den kommer fra fold.

Gnavere

Sådan benytter du Staldren®  GREEN

Staldren® GREEN strøs med en håndfuld (50-100g) pr. m2. 2 gange om ugen er nok til at opretholde et tørt og sundt klima. Ved særligt fugtige eller sygdomsramte bure/terrarier anbefales det at anvende Staldren® GREEN hyppigere. 

Nyt bur:

·        Er det et nyt bur som du tager i brug, drysser du Staldren® GREEN i et jævnt lag i bunden af buret, inden du kommer strøelse ind i buret.

·        Når du har anbragt strøelsen, drysser du forsigtigt et fint lag ud over strøelsen, og buret er nu klar til brug.

Gammelt/brugt bur:

·        Rengør grundigt buret, og sørg for at det er helt tørt, inden du begynder at strø.

Er dit bur lavet af træ eller andet organisk materiale, er det en god idé at drysse med Staldren® GREEN et godt stykke op ad siderne for at bekæmpe f.eks. fluelarver og svampesporer. Når der er et jævnt lag Staldren® GREEN i bunden af buret, kommer du strøelse i bunden af buret og derefter et fint drys Staldren® GREEN over hele strøelsen. Buret er nu klar til brug. Drys efter ca. hver anden dag med let hånd.

Staldren® GREEN skader på ingen måde kæledyr, når du drysser, mens dyret er i buret. Drys kun i buret og så tæt på bunden som muligt, da Staldren® GREEN støver en smule, og kan genere i et stuemiljø som et støvlag.

 

Fjerkræ

Sådan benytter du Staldren® GREEN til dine høns og andet fjerkræ

Staldren® GREEN strøs med en håndfuld (50-100g) pr. m2. 2 gange om ugen er nok til at opretholde et tørt og sundt klima. Ved særlig fugtig eller sygdomsramt hønsehus anbefales det at anvende Staldren® GREEN hyppigere. 

Ibrugtagelse af hønsehus

·        Rengør grundigt hønsehuset, og sørg for at det er helt tørt, inden du begynder at strø.

  • Når der er et jævnt lag Staldren® GREEN i bunden af hønsehuset, kommer du strøelse henover, og derefter et fint drys Staldren® GREEN over hele strøelsen, i redekasserne, på siddepinden. Så er hønsehuset klar til brug.
  • I det daglige herefter er det en god idé at drysse med Staldren® GREEN et godt stykke op ad væggene for at bekæmpe f.eks. æg og larver fra Blodmider og fluer, samt svampesporer. Drys efter ca. hver anden dag med let hånd.
  • Staldren® GREEN kan sagtens anvendes i en hønsehus/voliere, hvor der allerede er strøet. Du strøer da på fugtige steder og langs kanterne. Staldren® GREEN er ugiftigt for dine høns

·        Lad gerne dine høns støvbade i Staldren® GREEN. 
 

https://www.jorenku.dk/images/hoens1.jpg

Da Staldren Green er pH neutralt, kan du med fordel lægge en åben sæk Staldren Green på gulvet i din hønsestald og så lade hønsene støvbade heri. Utøj bryder sig ikke om at sætte sig på en høne, hvis fjerdragt er fyldt med Staldren Green

 

Kvæg og kalve

Staldren® GREEN er et hygiejnemiddel i pulverform, som har et bredspektret virke mod fugt, lugt, vira, bakterier og svampesporer.

Staldren® GREEN til kvæg og kalve bruges som følger :

Strø en god nævefuld Staldren® GREEN (50-100g)pr. m² 2 gange om ugen. Dette vil virke kraftigt smittedæmpende i løbet af kort tid. Ved særligt fugtige forhold og / eller ved sygdomsudbrud forøges mængde og hyppighed (daglig).

I bindestalden strøs Staldren® GREEN i bagerste del af lejet, hvor fugtighed giver mulighed for at visse bakterier og svampe kan reproduceres i stort tal, og derved bl.a. forårsage yverbetændelse og forskellige klovlidelser.

I sengestalden bruges Staldren® GREEN som nævnt ovenfor, men I bredere båse hvor køerne kan vende sig kan det være nødvendigt at bruge mere(hele båsen behandles).

I dybstrøelsesstalden bruge Staldren® GREEN 1 gang om ugen med en god nævefuld(50-100g) pr. m².

I den rengjorte kælvningsboks drysses Staldren® GREEN over hele gulvarealet således at boksen er desinficeret. Herefter tilsættes ren og frisk strøelse, til sidst tilsættes Staldren® GREEN igen over hele arealet. Dette gentages mellem hver kælvning, for at de nyfødte kalve kælves i et så rent miljø som muligt. Metoden forebygger infektionssygdomme, hos såvel køer som kalve.

Til kalveboksen bruges Staldren® GREEN 2 gange om ugen med en god nævefuld(50-100g) pr. m². Sørg for at ramme kanterne af boksen, hvor fluerne huserer. Ved diarréudbrud bruges Staldren® GREEN hver dag, indtil udbruddet er overstået.

Ved kontinuerlig brug af Staldren® GREEN opnås de bedste resultater, fordi smittetrykket hele tiden reduceres, og derved opnås et godt velduftende staldmiljø, til glæde for både dyr og mennesker.

 

Får og geder

Staldren® GREEN er et hygiejnemiddel i pulverform, som har et bredspektret virke mod fugt, lugt, bakterier, vira og svampesporer. 

Staldren® GREEN til får og geder bruges som følger: 

I læmmeboksen: Læmmeboksen rengøres, Staldren® tilsættes over hele gulvarealet. 1-2 gode håndfulde (50-100g)pr. m2 så hele arealet er dækket af Staldren®. Herefter drysses halm, og Staldren® tilsættes igen med 1-2 håndfulde (50-100g)pr. m2. sørg for at drysse godt ud i kanterne, så flueæg og fluelarver udtørres. 

Staldren® drysses imellem hver læmning, så de nye lam/kid får den bedst mulige start på livet. 

I dybstrøelse stalde: Staldren® GREEN drysses med en god håndfuld (50-100g) pr. m2 på hele gulvfladen før halm tildeles. Staldren® drysses over halmen efter hvert lag. 

Ved kontinuerlig brug af Staldren® GREEN opnås de bedste resultater, fordi smittetrykket hele tiden reduceres og derved opnås et godt velduftende staldmiljø, til glæde for både dyr og mennesker.