Hyaluron

339,00 DKK

Hyaluronsyre er en af kroppens egne stoffer. Den produceres hovedsageligt i fbroblasterne og andre særlige bindevævsceller. Kemisk set består hyaluronsyre af en kæde af sukkermolekyler og kaldes også glykosaminoglykan. En stor del af hyaluronsyren fndes i huden. Stoffet binder vand, men indgår også i ledvæsken.

Vegas Hyaluron udvindes i en patenteret fermenteringsproces af vegetabilske bestanddele, hvilket sikrer, at kroppen er i stand til at optage hyaluronmolekylerne. Ved denne fremstillingsproces gøres der ikke brug af nogen form for animalske ingredienser!!!

AKTIVSTOF MSM:
MSM (methylsulfonylmethan) er den organiske form for svovl. Det optages fortrinligt i kroppen og fndes i frisk frugt og grønt, men også i seafood. Svovl bruges i kroppen blandt andet til produktion af enzymer, antistoffer, aminosyrer og glutathion.

AKTIVSTOF GRØNLÆBET MUSLING-EKSTRAKT:
Grønlæbet musling indeholder glykosaminoglykan (langkædede aminosukkerforbindelser). I form af hyaluronsyre fndes dette stof også i led og brusk. Her fungere den som "biologisk smøremiddel"

Antal
1
Tilføj til kurv