High-Energy 750 gr

328,00 DKK

Supplementfoder, der giver hesten ekstra energi! Lille dosering - stor effekt. 

Dosering:

Voksne heste: 30-50g/ dag 

Føl: 10-30g/dag

Antal
1
Tilføj til kurv

Supplemetfoder til heste, til en øget præstation - med L-Carnitin. 

GELAMIN High-energy er et supplementsfoder specielt til konkurrenceheste. De vigtigste bestanddele er : L-Carnitin, magnesium, E-vitamin og selen. Disse stoffer er afstemt efter hinanden, så de maksimere ydelsen, beskytter muskulaturen optimalt og afkorter hvile perioden. 

L-Carnitin spiller en vigtig rolle i forbindelse med energidannelseni dyrets celler. Men en forøgelse af L-Carnitin-konsentartionen i celleplasmaen farvoiseres og accelereres energidannelseni fra fedtsyrer, hvilket øger udholdenhed. 

Trættemuskler oh kramper forebygges, og i forbindelse med E-vitamin og selen beskyttes musklernes cellemembraner mod skadelige peroxider - derved afkortes hvile fasen. 

L-Carnitin forekommer kun i meget små mængder i planter. Især i de rste tre år har heste kun en meget lille egensyntese. Derfor er det godt at give heste et ekstra tilskud af L-Carnitin, så de får det rigtige foder i forhold til deres præstation og for at hive føl en sund udvikling. 

DOSSERING:

Voksne heste: 30-50g/ dag 

Føl: 10-30g/dag

BRUGERANVISNING

Da det i forhold til basisfoder har et større indhold af sporstoffer, må dette tilskudsfoder kun fodres til heste med op til 2,0 % af den daglige ration. 

Næringsstoffer

 PR KG.

Råprotein

7,0 %

Råfedt

3,8 %

Råibre

5,0 %

råaske

14,8 %

Magnesium

2,0 %
Tilsætningsstoffer med erneræringsmessige egenskaber

PR KG.

L-carnitin

80.000 mg

VITAMIN e (3a700)

5.000 mg

Selen (e8)

5 mg
IDENHOLD AF FODERMIDLER:

Produkter og biprodukter fra bageindustien, lucernegrønmel, Dextrose, byg (hydrolyseret), magnesiumfumarat, majs (hydrolyseret), magnesium oxid, sojaolie og calciumcarbonat.