Aloe Drink Honey

298,00 DKK

Saften til de tre Vegas Vital Aloe drikke udvindes af rent økologisk dyrkede Aloe Barbadensis Miller-planter i Spanien og fremstilles i en patenteret produktionsproces, ligeledes i Spanien. Kvalitetsmærket på vores Aloe Drink Natural sikrer, at der er tale om et rent økologisk produkt fra kontrolleret økologisk dyrkning. Det ansvarlige landbrugsministerium kontrollerer iht. lovbestemmelserne regelmæssigt vores produkters økologiske kvalitet.

I modsætning til almindelig Aloe-saft på pulverbasis er vores produkt 100 % friskpresset. De Aloe Vera-planter, som vi bruger til vores produkter, dyrkes økologisk, høstes skånsomt og forarbejdes inden for et døgn. Og vi garanterer, at alle Aloe-drinks er uden aloin.

Vores Aloe Vera-produktsortiment omfatter Aloe Drink Natural, der består af 99,98 % Aloe Barbadensis samt Aloe Drink Honey, der indeholder 5 % blomsterhonning. Sidste produkt i vores sortiment er vores Aloe Drink Graviola. Graviola (Annona muricata) er navnet på et særligt træ samt dens frugt, der stammer fra Sydamerika. Graviola-frugten har i århundreder været værdsat af Sydamerikas oprindelige befolkning som fødevare, blandt andet på grund af dens særlige egenskaber, der minder meget om Aloe Vera-plantens.

Flere resultater fra videnskabelige forsøg i hele verden har bekræftet disse gavnlige egenskaber, og der fndes derfor et stort antal litteratur om emnet. Vi har omsat denne viden til at udvikle vores Graviola-drik og dermed skabt et helt særligt produkt. 

  • Dyrket og forarbejdet udelukkende i europa
  • Ingen farve- og konserveringsmidler eller aloin
Antal
1
Tilføj til kurv